magyar english
Térkép

 
 
 
Mentés
Mentés
Facebook
Fekete gólya LIVE!
A Duna-Dráva Nemzeti Park Gemenci Tájegységében található egyik fekete gólya fészeknél elhelyezett kamera képe ide kattintva tekinthető meg!
 
Mentés
Videók, fotók
 
 
 
 
 
NATURA2000 fenntartási tervek
 
KooKoo - az éneklő óra

Fontos
A honlapon található fotók szerzői jogi oltalom alatt állnak. Felhasználásuk, másodközlésük csak írásos megállapodás aláírását követően lehetséges.

Jelen honlap a Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság hivatalos honlapja (www.ddnp.hu). Az egyéb más oldalakon található, Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatósággal kapcsolatos információkért nem vállalunk felelősséget.
 
Programjainkon mindenki saját felelősségére vesz részt. A résztvevők tudomásul veszik, hogy a programokon kép-, illetve videofelvétel készülhet. A részvevők a programokon való részvételükkel hozzájárulnak a kép-, videofelvétel készítéséhez, és annak a Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság weboldalaira és Facebook oldalaira történő feltöltéséhez, valamint a Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság kommunikációjához, marketingjéhez történő időbeli korlátozás nélküli felhasználásához.
Pályázati felhívás
 
A Földművelésügyi Minisztérium Természetmegőrzési Főosztály által működtetett Vadonleső Program és a tíz hazai nemzetipark-igazgatóság 2017. AZ ÉV EMLŐSE: a mogyorós pele alkalmából „Pelék, versek, képek” címmel pele-vers illusztrációs pályázatot hirdet 6-14 évesek számára.
   
  A lakhely szerinti nemzetipark-igazgatóság által közzétett versekre és Tamás Éva Játéktára zenekar Dal a mogyorós peléről című dalára lehet illusztrációt készíteni. Bármilyen színes technikával, kollázs technikával, esetleg számítógéppel készült egyedi mű. Egy pályázó maximum két pályaművel vehet részt. Egy pályázó maximum két vershez készíthet illusztrációt. Postai úton, vagy jó minőségben, elektronikusan (min. 600 dpi, A4, vagy A3 1:1 méret, minden esetben színes beállítású, 8 bit színmélységű beolvasás, TIF formátum) a lakhely szerinti nemzetipark-igazgatósághoz benyújtva.
 
Az egyéni pályamunkák benyújthatók 2017. szeptember 15-ig a lakóhely szerint érintett nemzetipark-igazgatósághoz. (Baranya, Tolna és Somogy megye egyes területein élők a 7625 Pécs, Tettye tér 9., valamint a dunadrava@ddnp.kvvm.hu címre lehet küldeni az illusztrációkat). A települések részletes felsorolása ezen az oldalon található meg.
 
Kérjük, a borítékra, vagy az e-mail tárgyaként írjátok rá a pályázat címét: „Pelék, versek, képek”.
 
 
 
Hasznos linkek, letölthető anyagok
 
   
 
2017.05.24.
©2005 A KvVM
Természetvédelmi Hivatala
neosoft&design