magyar english
Térkép

 
 
 
Mentés
Mentés
Facebook
Videók, fotók
 
 
 
 
 
NATURA2000 fenntartási tervek
 
KooKoo - az éneklő óra

Fontos
A honlapon található fotók szerzői jogi oltalom alatt állnak. Felhasználásuk, másodközlésük csak írásos megállapodás aláírását követően lehetséges.

Jelen honlap a Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság hivatalos honlapja (www.ddnp.hu). Az egyéb más oldalakon található, Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatósággal kapcsolatos információkért nem vállalunk felelősséget.
 
Programjainkon mindenki saját felelősségére vesz részt. A résztvevők tudomásul veszik, hogy a programokon kép-, illetve videofelvétel készülhet. A részvevők a programokon való részvételükkel hozzájárulnak a kép-, videofelvétel készítéséhez, és annak a Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság weboldalaira és Facebook oldalaira történő feltöltéséhez, valamint a Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság kommunikációjához, marketingjéhez történő időbeli korlátozás nélküli felhasználásához.
Szent Iván-éj - június 24.
 
Európa számos vidékén még napjainkban is él a Szent Iván-éji tűzgyújtás szokása. E szokást megőrizve, Pécsett a Tettyei Mésztufa-barlang előtti téren 2017-ben is örömtüzet gyújtunk.
   
  A program 20.00 órakor kezdődik bővített tartalmú, rendhagyó barlangi idegenvezetéssel, majd sötétedéskor indul a tűzugrás, miközben a barlang bejárati falát fényfestés fogja díszíteni.

Az eseményen fellép a pécsi BMG zenekar, sőt videóklip forgatásra is sor kerül majd!
A BMG zenekar stílusa nagyrészt saját szerzeményű, dallamos pop-rock, amibe saját bevallásuk szerint mindenféle zenei irányzat belefér. Tagok: Freilits Gábor „Giga” (ének, vokál, kazoo), Horváth Henriett (szintetizátor, vokál), Sovány András „Bandi” (gitár, vokál), Takács Péter „Peet” (cajon), Villuth Áron „Árcsi” (basszusgitár)

A rendhagyó barlangi idegenvezetés díja a normál barlangi belépő ára.
A szabadtéri programon való részvétel ingyenes.

Cím: 7625 Pécs Tettye tér
Bejelentkezés csoportoknak: 72/211-830, 30/580-3424
E-mail: barlang@barlangpecs.hu
Információ: 30/525-4351
E-mail: info@barlangpecs.hu
 
A résztvevők tudomásul veszik, hogy a programon kép-, illetve videofelvétel készülhet. A résztvevők a programon való részvételükkel hozzájárulnak a kép-, videofelvétel készítéséhez, és annak a DDNPI weboldalaira és Facebook oldalaira történő feltöltéséhez, valamint a DDNPI kommunikációjához, marketingjéhez történő időbeli korlátozás nélküli felhasználásához.
   
 
2017.06.20.
©2005 A KvVM
Természetvédelmi Hivatala
neosoft&design