magyar english
Térkép

 
 
 
Mentés
Mentés
Facebook
Videók, fotók
 
 
 
 
 
NATURA2000 fenntartási tervek
 
KooKoo - az éneklő óra

Fontos
A honlapon található fotók szerzői jogi oltalom alatt állnak. Felhasználásuk, másodközlésük csak írásos megállapodás aláírását követően lehetséges.

Jelen honlap a Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság hivatalos honlapja (www.ddnp.hu). Az egyéb más oldalakon található, Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatósággal kapcsolatos információkért nem vállalunk felelősséget.
 
Programjainkon mindenki saját felelősségére vesz részt. A résztvevők tudomásul veszik, hogy a programokon kép-, illetve videofelvétel készülhet. A részvevők a programokon való részvételükkel hozzájárulnak a kép-, videofelvétel készítéséhez, és annak a Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság weboldalaira és Facebook oldalaira történő feltöltéséhez, valamint a Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság kommunikációjához, marketingjéhez történő időbeli korlátozás nélküli felhasználásához.
Ismét látogatható az Abaligeti-barlang
 
A csütörtöki áradás levonult az Abaligeti-barlangban, így mától ismét látogatható a barlang. A hóolvadás miatt azonban előfordulhat újabb áradás az elkövetkező időszakban, ezért feltétlen javasoljuk, hogy a tervezett látogatás előtt érdeklődjenek az Abaligeti-barlang pénztáránál az aktuális helyzetről. Tel.: 72/498-766.
   
 
   
 
2018.02.09.
©2005 A KvVM
Természetvédelmi Hivatala
neosoft&design