magyar english
Fekete gólya LIVE!
A Duna-Dráva Nemzeti Park Gemenci Tájegységében található egyik fekete gólya fészeknél elhelyezett kamera képe ide kattintva tekinthető meg!
 
Térkép

 
 
 
Mentés
Mentés
Facebook
Videók, fotók
 
 
 
 
 
NATURA2000 fenntartási tervek
 
KooKoo - az éneklő óra

Fontos
A honlapon található fotók szerzői jogi oltalom alatt állnak. Felhasználásuk, másodközlésük csak írásos megállapodás aláírását követően lehetséges.

Jelen honlap a Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság hivatalos honlapja (www.ddnp.hu). Az egyéb más oldalakon található, Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatósággal kapcsolatos információkért nem vállalunk felelősséget.
 
Programjainkon mindenki saját felelősségére vesz részt. A résztvevők tudomásul veszik, hogy a programokon kép-, illetve videofelvétel készülhet. A részvevők a programokon való részvételükkel hozzájárulnak a kép-, videofelvétel készítéséhez, és annak a Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság weboldalaira és Facebook oldalaira történő feltöltéséhez, valamint a Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság kommunikációjához, marketingjéhez történő időbeli korlátozás nélküli felhasználásához.
Jelvénygyűjtő túrázók találkozója - november 22.
 
A Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság 2006 óta hirdet meg jelvénygyűjtő túrasorozatokat. A szakvezetéses túrák résztvevői a felkeresett védett területek megismerése mellett egy játékban is részt vehetnek, a túrákon megszerzett jelvények számától függően különböző értékű ajándéktárgyakat kapnak az évzáró találkozókon személyesen megjelenők. A jelvényeken minden esetben az adott túrához kapcsolódó témában készült festmények képei láthatóak. A képek alkotója idén Madarász Gábor Viktor, a Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság munkatársa.
   
  Az idei évzáró rendezvényt 2018. november 22-én csütörtökön tartjuk 17.00 órai kezdettel a Tettye Oktatási Központban (Pécs, Tettye tér 8.). A programon fotóvetítéssel egybekötött visszatekintést és élménybeszámolót tartunk 2018 túráiról. A hagyományoknak megfelelően a túrázóknak lehetőségük lesz arra, hogy bemutassák 20 legkedvesebb felvételüket, melyeket az idei jelvénygyűjtő túrákon készítettek. A vetítéshez szükséges felszerelést (laptop, projektor) az igazgatóság biztosítja.

Szeretettel várjuk túrázóinkat, valamint a programjaink iránt érdeklődőket – a rendezvény nyilvános, ingyenes, azon minden érdeklődő részt vehet!

Megkérünk mindenkit, aki szeretne részt venni a programon, hogy előzetesen jelentkezzen a
komlos@ddnp.kvvm.hu e-mail címen november 19. hétfő éjfélig, az e-mailben az idei év során összegyűjtött jelvények számát is kérjük megírni. (A Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság adatvédelmi tájékoztatója elérhető az alábbi linken: www.ddnp.hu/adatvedelem)
 
   
 
2018.11.21.
©2005 A KvVM
Természetvédelmi Hivatala
neosoft&design