magyar english
Térkép

 
 
 
Mentés
Mentés
Facebook
Videók, fotók
 
 
 
 
 
NATURA2000 fenntartási tervek
 
KooKoo - az éneklő óra

Fontos
A honlapon található fotók szerzői jogi oltalom alatt állnak. Felhasználásuk, másodközlésük csak írásos megállapodás aláírását követően lehetséges.

Jelen honlap a Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság hivatalos honlapja (www.ddnp.hu). Az egyéb más oldalakon található, Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatósággal kapcsolatos információkért nem vállalunk felelősséget.
 
Programjainkon mindenki saját felelősségére vesz részt. A résztvevők tudomásul veszik, hogy a programokon kép-, illetve videofelvétel készülhet. A részvevők a programokon való részvételükkel hozzájárulnak a kép-, videofelvétel készítéséhez, és annak a Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság weboldalaira és Facebook oldalaira történő feltöltéséhez, valamint a Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság kommunikációjához, marketingjéhez történő időbeli korlátozás nélküli felhasználásához.
Jurta Porta Kaposvárott
 
Idén ismételten megrendezésre került a Jurta Porta nevű szemléletformáló vetélkedő a Somogy-megyei megyeszékhelyen. Több mint háromszáz kisgyerek népesítette be a kaposvári Vigasságok terét. A javarészt alsósokból és nagycsoportosokból álló tízfős csapatok izgalmas, játékos feladatokon keresztül ismerkedhettek meg az egészségesebb életmódhoz szükséges elemekkel.
   
  A Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság kollégái rendszeres résztvevői a rendezvénynek. Az idei évben a méz készítéssel és a gyógynövények jótékony hatásaival kapcsolatosan mutattuk be játékainkat. A szervezőknek, helyi vállalkozóknak és a környék oktatási intézményeinek köszönhetően ismét több száz kisgyermek ismerkedhetett meg egy zöldebb világ alkotóelemivel.

Szöveg és fotó: Daróczi Zsolt
   
 
2019.05.27.
©2005 A KvVM
Természetvédelmi Hivatala
neosoft&design