magyar english
Térkép

 
 
 
Mentés
Mentés
Facebook
Videók, fotók
 
 
 
 
 
NATURA2000 fenntartási tervek
 
KooKoo - az éneklő óra

Fontos
A honlapon található fotók szerzői jogi oltalom alatt állnak. Felhasználásuk, másodközlésük csak írásos megállapodás aláírását követően lehetséges.

Jelen honlap a Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság hivatalos honlapja (www.ddnp.hu). Az egyéb más oldalakon található, Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatósággal kapcsolatos információkért nem vállalunk felelősséget.
 
Programjainkon mindenki saját felelősségére vesz részt. A résztvevők tudomásul veszik, hogy a programokon kép-, illetve videofelvétel készülhet. A részvevők a programokon való részvételükkel hozzájárulnak a kép-, videofelvétel készítéséhez, és annak a Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság weboldalaira és Facebook oldalaira történő feltöltéséhez, valamint a Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság kommunikációjához, marketingjéhez történő időbeli korlátozás nélküli felhasználásához.
X. Nemzetközi Veteránjármű Találkozó - szeptember 14.
 
Az évről évre megrendezésre kerülő nemzetközi Veteránjármű Találkozó résztvevői 2019. szeptember 14-én szombaton délután az Ős-Dráva Látogatóközpontba érkeznek. A látogatóközpont vendégei számára különleges alkalom kínálkozik a veterán járműcsodák megtekintésére, fotózására 13.00 és 16.00 óra között.
   
 
A rendezvény időtartama alatt a látogatóközpontba rendkívüli, kedvezményes belépődíj váltható, melynek ára egységesen 700 Ft/fő. A belépővel a látogatók megtekinthetik a fűszer- és gyógynövénykertet, valamint a régi magyar háziállatokat bemutató majort is.
 
 
Bővebb információ:
Ős-Dráva Látogatóközpont, 7843 Szaporca
Telefon: 72/223-015, 30/402-7654
E-mail: info@odlk.hu
Honlap: www.odlk.hu
Facebook.com/odlkszaporca
 
 
 
 
 
 
A programon mindenki saját felelősségére vesz részt. A résztvevők tudomásul veszik, hogy a programon kép-, illetve videofelvétel készülhet. A részvevők a programon való részvételükkel hozzájárulnak a kép-, videofelvétel készítéséhez, és annak a DDNPI weboldalaira és Facebook oldalaira történő feltöltéséhez, valamint a DDNPI kommunikációjához, marketingjéhez történő időbeli korlátozás nélküli felhasználásához. 
   
 
2019.09.09.
©2005 A KvVM
Természetvédelmi Hivatala
neosoft&design