magyar english
Térkép

 
 
 
Mentés
Mentés
Facebook
Videók, fotók
 
 
 
 
 
NATURA2000 fenntartási tervek
 
KooKoo - az éneklő óra

Fontos
A honlapon található fotók szerzői jogi oltalom alatt állnak. Felhasználásuk, másodközlésük csak írásos megállapodás aláírását követően lehetséges.

Jelen honlap a Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság hivatalos honlapja (www.ddnp.hu). Az egyéb más oldalakon található, Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatósággal kapcsolatos információkért nem vállalunk felelősséget.
 
Programjainkon mindenki saját felelősségére vesz részt. A résztvevők tudomásul veszik, hogy a programokon kép-, illetve videofelvétel készülhet. A részvevők a programokon való részvételükkel hozzájárulnak a kép-, videofelvétel készítéséhez, és annak a Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság weboldalaira és Facebook oldalaira történő feltöltéséhez, valamint a Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság kommunikációjához, marketingjéhez történő időbeli korlátozás nélküli felhasználásához.
Októberi rovartúra - október 12.
 
Jelvénygyűjtő túra. A rovarvilág a Föld legnépesebb képviselői közé tartozik. A mikroszkopikus példányoktól a „gigászi óriásokig” minden méretben előfordulnak. Programunk első részében a trópusok rovarvilágával ismerkedünk meg, majd a Kenderáztató tansövényt járjuk be, melynek során a Dráva-parton előforduló változatos rovarvilágot kutatjuk fel szakember segítségével.
   
 
Helyszín: Drávaszabolcs, Rovarmúzeum, Köztársaság tér 35.
(GPS: N45.805795 E18.212187)
Időpont: 10.00 óra
Túra hossza, időtartama: 5 km, 4-5 óra
Részvételi díj: 700 Ft/fő + rovarmúzeum belépőjegy (felnőtt: 400 Ft/fő, gyermek: 200 Ft/fő. 20 fő felett: felnőtt: 300 Ft/fő, gyermek: 100 Ft/fő)


Információ:
Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság
Telefon: 30/377-3388, 30/326-9459
E-mail: komlos@ddnp.kvvm.hu, evahorvath@ddnp.kvvm.hu
 
 
 
 
 
 

Hasznos: fontos a kényelmes túracipő/bakancs. A programot a Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság Természetvédelmi Őrszolgálatának tagja vezeti. A programon mindenki saját felelősségére vesz részt. A résztvevők tudomásul veszik, hogy a programon kép-, illetve videofelvétel készülhet. A részvevők a programon való részvételükkel hozzájárulnak a kép-, videofelvétel készítéséhez, és annak a DDNPI weboldalaira és Facebook oldalaira történő feltöltéséhez, valamint a DDNPI kommunikációjához, marketingjéhez történő időbeli korlátozás nélküli felhasználásához. A Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság általános adatkezelési tájékoztatóját az alábbi linken ismerheti meg: http://www.ddnp.hu/altalanos-adatvedelmi-tajekoztato

   
 
2019.10.08.
©2005 A KvVM
Természetvédelmi Hivatala
neosoft&design