NP-DUNADRAVA PORTAL - PORTÁL VAKOK ÉS GYENGÉNLÁTÓK SZÁMÁRA       magyar   english   
 
ingyenes felolvasó program letöltése    Váltás a grafikus oldalra
 
Hírek - Hírek, aktualitások, felhívások

Fokozott árvízveszély az Abaligeti-barlangban

A  kitartó eső miatt előfordulhat, hogy az Abaligeti-barlangban árvíz következik be. Árvíz idején a barlang nem látogatható. Kérjük, a tervezett barlanglátogatás előtt feltétlen érdeklődjenek a barlang pénztárában!: tel.: 72/498-766.

Részletek
Természet és hagyomány találkozása - Ős-Dráva Látogatóközpont

2015. május 12-én hivatalosan is megnyitotta kapuit az Ős-Dráva Látogatóközpont a dél-baranyai Szaporca településen. A minden nap 9-17 óra között nyitva tartó létesítmény lehetőséget kínál a Duna-Dráva Nemzeti Park területe és a Dráva folyó, valamint az ormánsági élet, a tradicionális gazdálkodási formák, a hagyományok megismerésére. A látogatóközpont az ország egyik legkomplexebb, az átélhető élmények mellett gazdag ismeretanyagot kínáló ökoturisztikai létesítménye. Négy nyelven – magyar, horvát, angol német – hozzáférhető információk; a látás- hallás- és mozgássérült vendégeket segítő eszközök, vezetőfüzetek, hanganyagok és letölthető mobil applikációk segítik a különböző igényű vendégek kiszolgálását.

Részletek
Kis természetvédők napközis tábor Pécsen

Érdekes természetismereti programokkal kitöltött tábor várja a 8-12 éves korú gyermekeket Pécsen, a Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság Tettye Oktatási Központjában.

Részletek
tovább