NP-DUNADRAVA PORTAL - PORTÁL VAKOK ÉS GYENGÉNLÁTÓK SZÁMÁRA       magyar   english   
 
ingyenes felolvasó program letöltése    Váltás a grafikus oldalra
 
Hírek - Hírek, aktualitások, felhívások

Árvíz miatt zárva tart az Abaligeti-barlang!

Az előző napok folyamatos esőzései következtében kialakult árvíz miatt az Abaligeti-barlang bizonytalan ideig nem látogatható. Kérjük, a tervezett látogatást megelőzően érdeklődjenek a barlang pénztáránál: 72/498-766!  Köszönjük szíves megértésüket!

Részletek
Abaligeti nyereményjáték - lezajlott a sorsolás

A Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság játékra invitált minden gyermeket és felnőttet, akik látogatást tettek az Abaligeti-barlangban vagy a Denevérmúzeumban. A játék során egy, a barlanggal és a denevérekkel kapcsolatos kérdőívet kellett kitölteni. Az augusztus 1-től október 15-ig tartó nyereményjátékra összesen 285 pályázat érkezett.

Részletek
Nemzeti parkok és natúrparkok ízei

2014. október 23-26. között országosan 7 helyszínen várják a Magyar Nemzeti Parkok és a Natúrparkok a helyi ízeket kedvelőket! Magyarország bővelkedik lenyűgöző szépségű, gazdag természeti és kulturális örökséggel rendelkező vidékekben. A természet és az ember által közösen formált tájaink, a helyi közösségek hétköznapi élete vagy ünnepnapjai kapcsán kialakult hagyományaink, a természetből vett anyagokra építő tárgyi kultúránk kiapadhatatlan forrást nyújtanak a felfedező hajlamú turisták számára.

Részletek
tovább