Barlangok Hónapja - Barlangi földrajzórával kiegészített túra

2020. március 18.

A 2020. márciusában megrendezésre kerülő Barlangok Hónapja kampány célja hazánk különleges barlangjainak bemutatása, népszerűsítése. A hónap során a Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság különleges programokkal várja a látogatókat az Abaligeti-barlangban, a megújult Denevérmúzeumban, valamint Pécsett, a Tettyei Mésztufa-barlangban.

A Barlangok Hónapja március 18-i programja: Barlangi földrajzórával kiegészített túra

Az izgalmas programon a gyerekek és az érdeklődő felnőttek megismerkedhetnek a barlang természeti képződményeivel és a cseppkövek növekedésének folyamatával. A barlangi földrajzóra után lehetőség nyílik a denevérek életének megismerésére a megújult Denevérmúzeum bemutatásával.
Találkozó: Abaligeti-barlang, 10.45.

Előzetes jelentkezés szükséges: rozsaa@ddnp.hu

 

Árak

Részvételi díj: a barlangi belépő ára

A program dátuma
2020-03-18
Kezdés
11:00
Vége
12:30
Időtartam
1,5 óra
Helyszín
Abaligeti-barlang
Cím
7678 Abaliget
Szélességi kör
46.136679
Hosszúsági kör
18.116235
Térkép linkje
Térkép linkje

Térkép

Hasznos információk

Információ:
Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság
Telefon: 30/377-3388, 30/326-9459
E-mail: komlos@ddnp.hu, evahorvath@ddnp.hu

 

Hasznos: fontos a kényelmes túracipő/bakancs. A programot a Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság Természetvédelmi Őrszolgálatának tagja vezeti. A programon mindenki saját felelősségére vesz részt. A résztvevők tudomásul veszik, hogy a programon kép-, illetve videofelvétel készülhet. A részvevők a programon való részvételükkel hozzájárulnak a kép-, videofelvétel készítéséhez, és annak a DDNPI weboldalaira és Facebook oldalaira történő feltöltéséhez, valamint a DDNPI kommunikációjához, marketingjéhez történő időbeli korlátozás nélküli felhasználásához. A Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság általános adatkezelési tájékoztatóját az alábbi linken ismerheti meg: http://www.ddnp.hu/adatvedelem

Ajánlataink a közelben