Gyurgyalagok nyomában

2020. június 20.

Könnyed sétával elérhető helyszínen, az Ős-Dráva Látogatóközpont közvetlen közelében található homokgödör meglátogatásával tárul fel a gyurgyalagok élete. A program során madarász szakember vezetésével számos érdekesség tudható meg ezekről a színpompás madarakról.

A koronavírus-veszélyhelyzettel kapcsolatos tudnivalók:
A programon kizárólag előzetes, írásban visszaigazolt írásbeli jelentkezés alapján lehet részt venni. A résztvevők maximális létszáma 20 fő. Kérjük, a résztvevők hozzanak magukkal védőmaszkot, a részvételi díj rendezésekor mindenki köteles a szájat és orrot eltakaró eszközt (orvosi maszk, sál, kendő) viselni.

Jelentkezés:
Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság
E-mail: info@odlk.hu


 

 

Árak

Részvételi díj: 700 Ft/fő

A program dátuma
2020-06-20
Kezdés
10:00
Vége
12:00
Időtartam
2 óra
Hossz (km)
1.5
Helyszín
Ős-Dráva Látogatóközpont
Cím
7843 Szaporca
Szélességi kör
45.800000
Hosszúsági kör
18.099000
Facebook esemény
Facebook esemény
Térkép linkje
Térkép linkje

Térkép

Hasznos információk

Fontos a kényelmes túracipő/bakancs, a szúnyogok és kullancsok elleni védekezés. A programot a Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság Természetvédelmi Őrszolgálatának tagja vezeti. A programon mindenki saját felelősségére vesz részt. A résztvevők tudomásul veszik, hogy a programon kép-, illetve videofelvétel készülhet. A részvevők a programon való részvételükkel hozzájárulnak a kép-, videofelvétel készítéséhez, és annak a DDNPI weboldalaira és Facebook oldalaira történő feltöltéséhez, valamint a DDNPI kommunikációjához, marketingjéhez történő időbeli korlátozás nélküli felhasználásához. A Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság általános adatkezelési tájékoztatóját az alábbi linken ismerheti meg: http://www.ddnp.hu/adatvedelem

Ajánlataink a közelben