Abaligeti-barlang

A Kormány az élet- és vagyonbiztonságot veszélyeztető tömeges megbetegedést okozó humánjárvány következményeinek elhárítása, a magyar állampolgárok egészségének és életének megóvása érdekében Magyarország egész területére veszélyhelyzetet hirdetett ki a 40/2020. (III. 11.) számú kormányrendeletben, melynek rendelkezései visszavonásig érvényesek. Ezzel összefüggésben az Agrárminisztérium az idegenforgalmi hasznosítású barlangok esetében a látogathatóság felfüggesztéséről hozott döntést. Ennélfogva az Abaligeti-barlang nem látogatható. A barlang újbóli megnyitásáról honlapunkon és közösségi oldalainkon adunk tájékoztatást.

Denevérmúzeum

A koronavírus-járvány miatt A DENEVÉRMÚZEUM NEM LÁTOGATHATÓ. A múzeum újbóli megnyitásáról a www.ddnp.hu honlapon, valamint közösségi oldalainkon adunk tájékoztatást.

Mészégető-források barlangja

A Kormány az élet- és vagyonbiztonságot veszélyeztető tömeges megbetegedést okozó humánjárvány következményeinek elhárítása, a magyar állampolgárok egészségének és életének megóvása érdekében Magyarország egész területére veszélyhelyzetet hirdetett ki a 40/2020. (III. 11.) számú kormányrendeletben, melynek rendelkezései visszavonásig érvényesek. Ezzel összefüggésben az Agrárminisztérium az idegenforgalmi hasznosítású barlangok esetében a látogathatóság felfüggesztéséről hozott döntést. Ennélfogva a Mészégető-források barlangja nem látogatható. A barlang újbóli megnyitásáról honlapunkon és közösségi oldalainkon adunk tájékoztatást.